Nor-maali teollisuusmaalit

Normadur 65HS 5L seos

99,00 € 0

Valitse värikoodi

kpl  

 

Nopeasti kuivuva joustava ja erityisen riittoisa polyuretaanimaali .

Normadur 65hs on vähäliuotteinen ja sisältää ruosteenestopigmenttejä itsessään,tuotetta voidaan käyttää myös suoraan raudalle ilman pohjustusta mutta se vaatii 120 my kuivakalvon.

Korkean kuivaainepitoisuutensa (65%) ansioista tuote on teollisuudessa laajalti käytetty  ja rakastettu.Maalaaminen on normadur 65 helppoa ja valumia ei tule jos ruisku pysyy maalarilla jotenkuten kädessä ja suutin koko on kohtuullinen.

Kuivaaine pitoisuus mahdollistaa 20-25% ohennuksen tarvittaessa mikä lisää astia kohtaista riittoisuutta neliöissä verrattuna kilpaileviin tuotteisiin eli väriä voi vähän "venyttää" ja astialla saadan suurempi pinta ala maalattua haluttuun kalvonpaksuuteen.

Käyttökohteet teräsrakenteet,kuorma autonrungot, pyöräkuormaajat ,traktorit jne.

Käyttömahdollisuudet teräsrakenteiden pintamaalina ovat hyvin laajat

Teoreettinen riittoisuus :20 neliötä 5L sarjalla ruiskumaalina.

Lattiamaalina : 3 neliötä litralla

5L sarja: sisältää 4L maaliosan ja 1L koveteosan.

Sekoitussuhde: 4:1 kovetteen kanssa + ohennus

Kiiltoaste :Puolikiiltävä

Suutinkoko yläkannuruiskulla maalattaessa: 1,4-1,6 riippuen ohennuksen määrästä

Suutinkoko korkeapaineruiskulla maalatessa: "311-313" viuhkanleveyshän vaihtelee tarpeen mukaan ensimmäistä numeroa vaihtamalla suuremmaksi.

Tuotetta pystytään käyttämään sekä yläkannu ruiskulla korkeapaine ruiskulla että mohair telalla vaivattomasti.

Tuote soveltuu hyvin myös autotalli lattian maalaukseen.

Väri valitaan selaamalla ral karttaa alla olevasta linkistä sekä valitsemalla oikea sävy pudotusvalikosta.

Normadur 65hs toimii omalla ohenteella OH10 sekä OH17 epoksiohenteella, voit näin ollen käyttää epoksipohjaväri polyuretaani pintaväri combinaatiossa yhtä ja samaa ohennetta. 

Valitse väri : Ral-Kartta

Arvostele tämä tuote

07.03.2017 - Mimamii

Ihan huipputavaraa!!! pieksi erään firman kauppaaman "uretaanimaalin" peittävyydessä 100000-0 jo sillä että mulla tuli hätä käteen kun maalattava pinta loppui kesken ja sekoitettua maalia oli jäljellä vielä puoli litraa! (sekoitin litran normaalisti tottumuksesta) ja en enää tiennyt minne sen ylimääräisen olisin laskenut joten, pistin kerroksen märkää märälle.. Ostin kerran tätä, ostan vielä varmasti sen todella monta kertaa uudestaan ja se on varma! Ja saa muuten ohentaa enempikin ku 25% muttei ihan hirveästi kun yläkannuruiskusta se tuli läpi vähän tahmeesti 20% sekoituksella ja 1.4mm suuttimella eli sehän on vain hyvä asia :D riittää pitkälle!

    Artikkeleita ei löytynyt.