Menu
Shop
Suodattimet
More
Category
Brand
Julkinen hinnasto
fi

Jumbo 7s Teollisuuspesu pesee!

Tervehdys!

Kun kevät joskus on käsillä ja pihakalusteita yms. aletaan kaivamaan naftaliinista odotettua kesää varten, on oiva tuote syväpesuun Jumbo 7s.

Jumbo 7s toimii mainiosti myös veneiden pesuun mutta johtuen tuotteen vahvuudesta mihinkään "loisto purjeveneen kylkiin" sitä ei kannata käyttää koska emäksinen vahva pesuaine syö herkästi korkeakiiltoista pintaa mataksi.

Vahvojen emäksisten pesuaineita kuten Jumbo 7s ei tule käyttää ilman käsineitä eikä pestä käsi kosketuksella vaan harjalla ja korkeapainepesurilla. Suojalasit ovat myös erittäin hyvä valinta suojavälineeksi.

Annostelu 1/10 -1/15 veteen, annostelua ei ole tarve tehdä "tujumpana" sen verran hyvät hapot on tuotteessa eikä pesuteho siitä enää parane! Jumbo 7s:ää ei saa käyttää laimentamattomana.

Käyttö mieluiten ulkotiloissa tai jotenkuten ilmastoidussa tilassa.

Käyttökohteet: Todella likaiset puukohteet, veneet, kuomut, kuorma-auton rungot yms. kohteet jotka kaipaavat reippaasti pesevää pesuainetta.

Jo aavistuksen vahvemmalla pesuainesuhteella likainen betonilattia tai kuorma-auton runko jota ollaan ylimaalaamassa mattautuu ja peseytyy myös nätisti 7s:llä maalauskuntoon eikä tarvi hiontaa ennen maalausta jossei maalihilse lentele irti muista syistä. =)

Kielletyt kohteet:

Jumbo 7s ei ole henkilö autopesuaine koska vahvana seoksena se syövyttää myös lasia.

Emäksiset hapot syövyttävät myös galvanisoituja pintoja ja alumiinia, vältä näin ollen Jumbo 7s:ää alumiiniveneissä ja veneissä jotka ovat esimerkiksi galvanoitujen trailerien päällä.

Muista kunnollinen huuhtelu vedellä

 

Alta pääset tuotesivulle.

Jumbo 7s Teollisuuspesu 5 L