UUTUUS Maston Two aito 2K Spraymaali ilman kovete ampullia spraypullossa

{image:text}

Vihdoinkin 2K spraymaali joka  antaa ruiskumaalausta vastaavan kovuuden ja kestää bensaa olematta  kertakäyttötuote!

 

Maston Two 2K tekee 2-komponenttimaalauksesta yhtä helppoa ja käyttäjäystävällistä kuin maalaaminen tavallisella ilmakuivuvalla 1-komponenttimaalilla. Toisin kuin perinteisissä ratkaisuissa, maali ja kovettaja ovat valmiiksi sekoitettuina pakkauksen sisällä, mutta patentoidun ratkaisun ansiosta maali ei kovetu painepakkauksessa. Maston Two 2K maali on aina käyttövalmis, niin monta kertaa kuin on tarpeen ja sen säilyvyysaika on useita vuosia.

Maalin kuivuminen alkaa välittömästi, kun sitä suihkutetaan ulos painepakkauksesta. Molekyylien ristiinlinkittyminen varmistaa ylivertaiset ominaisuudet verrattuna tavallisiin ilmakuivuviin maaleihin. Pinnan kovuus, kemikaalien (mm. bensiinin) kestävyys, tarttuvuus, korroosion kesto on verrattavissa perinteisiin 2-komponettimaaleihin. Perinteisissä 2-komponenttiratkaisuissa maali ja kovete sekoitetaan juuri ennen maalausta, joten maalin käyttöikä vaihtelee minuuteista vuorokauteen.

Maali soveltuu lähes mille tahansa pinnalle metalli, alumiini, galvanoitu metalli, kupari, kromi, puu, kivi, keramiikka, lasi ja useimmille muoveille. Sillä voidaan maalata myös aikaisemmin maalatulle pinnalle.

SIRRY MASTONIN SIVUILLE 1000 € ARVONTA KILPAILUUN TÄSTÄ

Sekä alla olevien tuotteiden tuoteteksteissä että linkin kautta mastonin sivuilla voit tutustua youtube videolla tuotteen ominaisuuksiin.