Maston Tuotteet

Maston Two 2K spraymaali Kirkaslakka 400 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
22,50 € 22.5

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tilapäisesti loppunut verkkokaupan varastosta

Vaasa 7 kpl

UUTUUS Kovetteellinen 2K spraymaali,joka ei ole kertakäyttötuote

VIHDOIN 2 Komponentti spraymaali sarja joka ei ole kertakäyttötuote ja kestää bensa ja liuoteroiskeita!

 

Maston Two 2K tekee 2-komponenttimaalauksesta yhtä helppoa ja käyttäjäystävällistä kuin maalaaminen tavallisella ilmakuivuvalla 1-komponenttimaalilla. Toisin kuin perinteisissä ratkaisuissa, maali ja kovettaja ovat valmiiksi sekoitettuina pakkauksen sisällä, mutta patentoidun ratkaisun ansiosta maali ei kovetu painepakkauksessa. Maston Two 2K maali on aina käyttövalmis, niin monta kertaa kuin on tarpeen ja sen säilyvyysaika on useita vuosia.

Maalin kuivuminen alkaa välittömästi, kun sitä suihkutetaan ulos painepakkauksesta. Molekyylien ristiinlinkittyminen varmistaa ylivertaiset ominaisuudet verrattuna tavallisiin ilmakuivuviin maaleihin. Pinnan kovuus, kemikaalien (mm. bensiinin) kestävyys, tarttuvuus, korroosion kesto on verrattavissa perinteisiin 2-komponettimaaleihin. Perinteisissä 2-komponenttiratkaisuissa maali ja kovete sekoitetaan juuri ennen maalausta, joten maalin käyttöikä vaihtelee minuuteista vuorokauteen.

Maali soveltuu lähes mille tahansa pinnalle metalli, alumiini, galvanoitu metalli, kupari, kromi, puu, kivi, keramiikka, lasi ja useimmille muoveille. Sillä voidaan maalata myös aikaisemmin maalatulle pinnalle.

Maston Two 2K :n kovettaja ei sisällä isosyanaattia. Tuotetta voivat siten käyttää sekä ammattilaiset että kuluttajat, sillä sen käyttö, markkinointi ja myynti on sallittu ilman rajoituksia (EU-2007/559), toisin kuin useimmissa perinteisissä 2-komponenttiratkaisuissa. Maston Two 2K on tehokas ratkaisu kaikille, jotka haluavat saada aikaan laadukkaan maalipinnan ilman monimutkaisia paineilmatoimisia laitteita, ilman jälkipesuja ja maalijätettä.

Suihkutusetäisyys: 25cm.

Kuivumisajat: Pölykuiva 20-30min. Kosketuskuiva 40-50min. Kuiva 12h, läpikuiva 7 päivää

Pakkauskoko Kirkaslakka : 400 ml 

 

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.